7 Aralık 2009 Pazartesi

6 AraLıK..:)

Muhteşem insan tarafından hazırlanmış olur .. Pazar sabahı erken den kalkıp abimlere kahvaltıya gittik ... bundan sonra her Pazar kahvaltıya birimizde olucaz ... iyi de oluyor bi gidiyosun her şey hazır ... hoş biz de de Pazar kahvaltıları ben daha uykucu olduğum için ben kalkakana kadar:)
Ama böylesi de güzel herkes bir arada ... kalabalık Masaları çok seviyorum .. daha bi iştahlı oluyor ...
bu mamaların arasına sigara böreği ve paçanga da eklendi ...

kahvaltıda aslında bu kek makarna gibi soslanmıştı benim doğum gümüm niyetine

... Ama sonrasında bir de tam makarna çıkınca hem sevindim hem utandım ... ve hiç beklemiyordum .. de çok fena olurum doğum Günlerim ... keşke kimse hatırlamasa derim .. o hediye anları beni mahveder ... ama çok güzel oldu cicilerim hatta kıyafetime uyduğu için şengülümün hediyesini hemen alma üstüme geçirdim ..:)


Kahvaltı faslından sonra da judylere gittik .. newmoon filmine bayramda beraber gidelim diyoduk ama Judy bizden önce gidince vazgeçmiştik.meger bizim Judy 2 kere gitmiş, 3.yede sizle yine gelmek istiyorum diyince baktık saat 5
6 seansına yetişiriz .. hop fırladık astoria ya .. orayıda siftah etmiş oldum .. sinema bölümü lavabolar muhteşemdi.her yer kıpkırmızı .. salonda da en öne serilip ayaklarımızı da pufa uzattık ohhh mis gibiydi ... dayanamayıp bol bol foto çekildik ..





BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)