28 Temmuz 2009 Salı

BuGün Ne GİyDiM Ne YaPtIM 3




Bugün kankam Yelizle buluştuk… bir daha da alışveriş merkezlerinde buluşmama kararı aldık..çünkü hep bir şeylere bakınırken laklakladık..her yerde %50 civarı indirimler var..zaradan 160 tlye aldığı ayakkabı 40 tl olmuş idi.. pek bi üzüldü olsun giydiği günlere saysın..ya aslında buraya benim fotolar yerine onunkileri koymak lazım ya foto çekmeyi unutunca kaçırdık bu güzelliği..neyse bir daha ki sefer söz..
O şık hatunu göstericem ..hiç bir şey almadan çıktım anacım..yelizde kendine fondoten aldı sadece..her şey bence yine de çok pahalı.bi ruj bile 40tlden başlıyor yani….yalnız network de bi elbise vardı var ya süper bir şeydi ya…yaka kısmını 3 farklı şekilde kullanabilirsiniz…..300 tlden 150 tlye inmiş…abiye hariç hiçbir elbiseye 150 ve üzeri vermeyeceğim için benim almam yalan oldu..ama gerçekten çook güzeldi..

Atletler ve pantalon:Mng
Sandalet:Bodrum
Takı:Ortaköy Nermin bijuteri
Kemer:Kadıköy
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)