18 Ekim 2010 Pazartesi

PELİNSU BUZ PATENİ VE AŞI SEZONUNU AÇTI,BİZ DE TEMİZLİK SEZONUNU..:)

Ev derlendi toplandı badana boya durumuna uygun hale getirildi,perşembe günü gelmesi bekleneN usta hala ortalarda yok..ilk ödemesini de aldı kayıplara karıştı..bu güm işim çıktı yarın sabah oradayım dedi perşembe günü ama hala yok bakalım yarın gelir de başlar inşallah...iyiki de tanıdık, her usta böyle mi yoksa bizim karşımıza çıkanlar mı böyle bilemedim..
Boya sonrasında evi kaç günde toplarım derdi sardı bünyeyi...her şey baştan aşağı elden geçecek ,evlenmeden önce ben boya zamanı geldiğinde taşınırım yeni eve,hiç uğraşamam diyordum o kadar fena tırsıyordum ...hala da öyle ev tekrar eski haline gelemeyecek bir puzzle olarak kalabilir...:))
komik ama ben evin bu halini pek sevdim hepimiz arkadaki minik odaya tıkıldık...:)
Baktık cumartesi boyacının geleceği yok attık kendimizi dışarı ne de olsa önümüzdeki 1 ay evden çıkamama durumumuz var


...önce minişin aşısını yaptırdık...bundan sonra 3 ay arayla aşılarımız var..ama pelinsuya aşının yararlarını güzelce anlatınca bir de sonunda en istediği şeylerden birinin ödül olacağını söyleyince çok az ağlamakla sıyırdık ..
işte ödülümüz 2 seans buz pateni..öğretmenimiz 2 seans dayanamayabilir dedi ama bitince 3. kez yapmak istediğini görünce de de şaşırdı...
doğru düzgün kayamadığı halde buz pistinde o kadar mutlu oluyor ki anlatamam







Pazar günü de sayılı dostlarımdan Nilom geldi müsaitmisin dedi..ben de hiç bu kadar müsait olmamıştım dedim..:))....evin içinde oturacak yer olmadığından balkonda oturduk..mis gibi kahveLerimizi içtik şansımıza hava da pek güzeldi..:))
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)