31 Mayıs 2010 Pazartesi

Pembe DOĞUM GÜNÜMÜZ..:))


Eylül ayında olan doğum günümüzü geçen hafta okulda kutladık...Okula eylülde yazıldığımız için hemen yazılır yazılmaz doğumgünü olmasın diye düşündük sonra da ertelene ertelene kaldı..ama öğretmeni farketmez zaten herkesin ki başka tarih deyince başladık hazırlıklara..aslında çok bi hazırlık yapmadık çünkü ben geçen sene ev partisi için hazırlanmış,domuz gribi çıkınca da kalmıştı..
Davetiyelerimz..:))

önceden gidip bahçeyi süsledik...şansımıza hava güzel olunca bahçede yaptık..bahçede yapılan ve süslü olan ilk doğumgünü olmuş...Pek bi begenildi...


işte yıldızlar sınıfı..:))

müdiremiz..gördüğüm en bakımlı en güzel giyinen bayan...



Becerikli,hamarat,sevgi dolu muhteşem öğretmenlerimiz..





Bütün minişler mamalarını bitirdi,bizimki yavaş yavaş yedi

Hediye zamanı





Eğlence zamanı...



çok güzel çok eğlenceli geçti doğum günümüz..prenses pek bi mutlu oldu..cumartesi günü başlayan ateşimizde olmasaydı süper bi hafta geçmiş olacaktı..ama şimdi gayet iyiyiz..:)))
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)