12 Mayıs 2011 Perşembe

Cafe Krepen FORİSTANBUL'da

Bilgisayarım servisten çıkar çıkmaz Sibelinsu'nun hakkını vermeye başlayacağım...ama servisten dönene kadar reklamlara devam...benim çoooook sevdiğim kişilere ait olan Foristanbul un bugünkü fırsatı benim çok sevdiğim mekandan gelmiş...BEYOĞLU CAFEKREPEN...Bence kaçırmayın...ben aldım bile:))
son eklediğim fotoğraflar benim daha önce orada çekmiş oduğum sevdiğim fotoğraflar...:))
İstanbulun göbeğinde hatta Beyoğlunda kuş sesleri ve yeşillikler arasında bi fırsat


Günün Fırsatı: CAFE KREPEN’de siyah zeytin, çilek reçeli, bal, tulum peyniri, Ezine beyaz peyniri, domates, salatalık, kaşar, meyve salatası, sosis kızartması, sigara böreği, dana jambon, tavuk jambon, kaşarlı mini simit, sucuklu yumurtadan oluşan kahvaltı tabağı ve sınırsız çay Foristanbul ayrıcalığı ile 30 tl yerine % 50 indirim ile 15 tl
(Fırsat 1 ay süreyle haftanın 7 günü geçerlidir.)
AÇIKLAMA
Beyoğlu’nda bir cennet bahçesi…
Taksime gitsem Beyoğlu’nun curcusuna karışsam, ama bir anda sessiz sakin huzur dolu bir mekanda olsam diyenler bu mekan tam aradığınız mekan!

İstanbul’un büyüleyici semtlerinden biri olan Beyoğlu’ndaki eşi bulunmaz mekanıyla, İstabullu lezzet takipçilerini ağırlayan CafeKrepen, Beyoğlu’nun en gözde buluşma noktası.
Çiçeklerle süslenmiş terasında sıcak atmosferi ile konuklara çöl ortasında bir vaha bulmuş hissi uyandıran CafeKrepen, günün her saatinde bunalmadan oturabileceğiniz farklı bir serinletme sistemine sahiptir.

İstanbul’un kalabalıklığını ve stresini unutturan CafeKrepen’de, konuklar gün boyunca iki usta aşçının hazırladığı farklı tatlı ve kahve seçeneklerinden, akşam soğuk bir şişe şarap ya da güzel bir kokteyl eşliğinde farklı lezzetlerden tadarak gece geç vakitlere kadar arkadaşlarıyla sohbet edip eğlenebilir.

Restoran ve bar olarak hizmet vermesinin yanı sıra 250 kişilik terasında konuklarına özel gün ve geceler için de alternatif bir mekan sunan CafeKrepen, fark yaratan mönüsü ve konseptiyle konuklarına eşsiz deneyimler yaşatıyor.
Bu fırsatı hemen yakalayın, güzel bir güne güzel bir başlangıç yapın!
Bu fırsattan ancak "Foristanbul.com" üzerinden kupon satın aldığınız takdirde faydalanabilirsiniz.
Bunlar da bu sevdiğim mekanın daha önceden benim çektiğim fotoğrafları:))

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)