8 Kasım 2009 Pazar

Haftasonu

Hafta içi pizza h..da yediğimiz çook kalın hamurlu pizzadan sonra pizzamızı evde yapma girişiminde bulunduk..kociş hamuru malzemeleri aldı bende karıştırdım :)..sonuç mükemmel..

Zaten hafta sonu her şeyiyle güzeldi..hava güzel Pelinsu hasta değil…ohhh...parklar bahçeler gezdik…
Pazar günü de önce biraz temizlik yaptık sonra da parka gittik Pelinsu bir güzel hoplayıp zıpladı,bütün kurtlarını döktü..
geçen pazar kocişin anlattığı kurşun asker masalıyla anakız oturup ağlamıştık...bu yaşıma kadar duymamıştım hiç..mutlu sonla bitmesini beklerken gümdiye duvara toslamıştık...işte kurşun asker ve balerinimiz..:)



sonra da ben nilomla buluştum…bu sefer nilom geldi kadıköye zaten gelmese ben yetişemezmişim…çok güzel bir çizme ve çanta aldıktan sonra saray muhallebicisine gidip süper mamalar yedik…güzelce gezdik tozduk..


Bundan sonra kim bilir ne zaman görüşürüz..nilomda güzel haberler vardı..:)
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)