1 Eylül 2010 Çarşamba

derin bir iç çekiş...


Güzel bir haftanın ve muhteşem bir haftasonunun ardından enerjimi depoladım...geldim...annemle doktor bahanesiyle güzelce gezdik..yarın da kontrolu bahane ederek tekrar tekrarlayacağız...

fotoğrafçılık adına güzel şeyler kattım kendime...yakın çevremden ,arkadaşlarımdan,arkadaşlarımın arkadaşlarından çok güzel övgüler aldım...kendime daha da inandım...
Cumartesi günü güzel bir kataloğ çekimi yaptık..üstelik modelim Pelinsu oldu...

kocişle sabahları bebekte sahil yürüyüşü yaptık...kocişin hızına enerjisine ayak uyduramayınca ben fotoğraf çektim o yürüyüşe devam etti..

annenin güzel yemeklerinden yedik...akşamları yine bebek turları..haftasonları bebekte tatil gibi geçiyor..sağolsun canım annem hiç bir işe el değdirmiyor...evde o kadar çok nostaljik tam fotoğraflık eşya vardı ki dayanamayıp çektim sonunda..:)işt sadece 1 kare..:)
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)