7 Şubat 2010 Pazar

Haftasonu..:)

Cumartesi minik yakışıklının doğum günü için la capitanaya davetliydik…miss judyim post yapar ben de kopylerim dedim ama tembel çıktı bizim kız…:)
La capitana her zaman ki gibi süperdi hem mamaları ,hem kendi, hem de misafirperverliğiyle ..her şey la capitananın elinden çıkma ..görüntüleri gibi tatları da enfesti..dolu tabaklarımızı bitirip tekrar tekrar yedik.zaten masa başından kalkmadık ... akşam eve gidince yemek falan da yiyemedik..:))


işte bu güzel mamaları yapan becerikli eller..:)


saatlerce oynayıp oyuna doyamayan bıcırlar

Bu fotoları Judyim çekti ben çok beğendim..:))


ben böyle aile buluşmalarını çok seviyorum…herkes tam kadro katılmaya çalışıyor,bayram gibi neşeli oluyor,eski yeni her şey konuşuluyor..İşte böyle benim haftasonum çok güzel geçti..bol sohbet ,bol kahkaha, bol fotolu bir haftasonu oldu.
umarım sizinkiler de en az bizimki kadar güzeldir…

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)