3 Ocak 2012 Salı

Duygu ♥ Mahmut


Duygu ve eşi Mahmut ile tanışmamız daha önce çekimini yaptığım Pınar ve Nihat çiftim sayesinde oldu, bir türlü yollarımız kesişmeyince benim miniği sinema için götürdüğüm AVM’ de buluşup, konuştuk…Gözlerinin içi gülüyordu.. hiç bir şeyi sorun etmeyecek bir hali vardı. Çekingenliğimi bu iş sayesinde aştım ama birazcık kaldıysa da Duygu’nun yanında tamamen yok olduğuna eminim,sanki 40 yıllık dost derler ya öyle işte…


Düğün günü buluşup hep beraber kuaföre geçtik, Duygu teyzesinin kuaföründe emin ellerdeydi… saçları tek tek sarıldı ve uzun su dalgası halinde açık bırakıldı.Makyaj yapılırken verdiği tepkilere ise bayıldım…ruju sürüldükten sonra aynaya bakıp ay bu ne deyişini ama sakin sakin diğer tonu deneyişini, gülme krizlerini hatırlayınca şimdi bile gülümsedim..








Gelinliği benim sevdiğim modeldendi gösterişli, kabarık, bol taşlı.

Hazırlıklar tamamlanınca Hidiv Kasrı’na geçtik, ilk gidişimdi, sonrasında da Otağtepe'ye uğradık…Eğlenceli bir gündü Çekim sonrası eve döndüğümüzde bizi mis gibi yaprak sarması bekliyordu ve sanırım 2 tabak kadar yemişimdir.Düğün yemeklerini seviyorum ,hiç itiraz etmiyorum…:)
Bu özel günlerine beni de dahil ettikleri için Sibelgürüney Photography olarak çiftime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.














BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)