31 Temmuz 2009 Cuma

BuLuŞMa

Dün iş çıkışı nilomla buluşmaya Bağdat Caddesi’ne gittik…bebek arabasını kapan çıkmış bağdata..önce bir güzel Schlotzsky’s menümüzü yedik aç ayı oynamaz misali …sonrada gelmişken mağazaları gezelim dedik..zaradan başladık…pelinsuya 3 tişört 1 tayt aldım..
benim aldıklarım..:)

nilü benim aldıklarımı çok renksiz bulunca 2 tane cıvıl cıvıl tişört de o aldı..nilünün aldıkları

ohh pelinsunun dolabını yine doldurduk…kendimize hiç bir şey almadan çıktık ..sonra da Mark and spencer a gitik yelizin o şahane gözlüğünden buluruz umuduyla ama ıı ııh…ordan geçtik gloria jeans cafeye….turkcellinde indirimi varmış..oh bi güzel yarısı turkcellden kahvelerimizi içtik…sonra da nilülere geçtik ..işte bu guzel fotolar da orda çekildi..



11:30 da benim gibi fırsattan yararlanıp arkadaşlarıyla buluşan kociş de beni almaya geldi(kesin gelmez olaydım demiştir..:) ),maç çıkışına denk gelince bağdat caddesinden kadıköye tam bir saatte geldik
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)