14 Ocak 2012 Cumartesi

Pınar ♥ Mutlu




Sevgili Pınar ile uzunca bir mailleşmemiz oldu sanırım 40 küsürlere vardı:) tüm detayları konuştuk, sonrasında da sevgili damat adayı Mutlu’ yu da aramıza katarak kalan detayları konuşmak için buluştuk… Konuştuğumuzda 7 ay vardı düğüne şimdi ise düğünlerinin üzerinden 6 ay geçti…kar yağan bir günde kızgın güneşin altında çekilmiş bir hikayeyi paylaşmak fotoğraflardaki güneşi hissetmek fena olmaz :))

Sevgili Pınar'ın ayakkabısı ve özelliklegelin buketi benim çoook ama çok hoşuma gitti. Fotoğraflara da fazlasıyla renk kattı, bazen gelin adaylarımla gelin buketleri hakkında da fikir alışverişinde bulunuyorum ve kesinlikle tercihimin renkli ve canlı çiçekten yana olduğunu belirtiyorum, bu seferki çiçeğimiz canlı değildi ama rengiyle fazlasıyla göz alıcıydı.


Çekim için sıkça uğradığım Florya Sosyal Tesislerinde idik; burası ferah mekanı, farklı çekim alanları ve deniziyle favori mekanlarım arasında.


















Sibelgürüney Photography olarak sevginizin, aşkınızın ve mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle…
Daha fazla fotoğraf için TIK
BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)