15 Haziran 2009 Pazartesi



ha ha ….kocişin .tren sevdası uğruna bu fotoları çektirdik,çektirdikten 2 dakika sonra da kociş radara girdi…ohh 260 tl…kaçtı bi yerimize..bu durumda tekne turu ve spa hayalleri de pofff…neyse yapmış sayıyoruz artık…ohh tekne turu da ne güzeldi..ya spaya ne demeli..mis mis..:)

7 yorum:

Judy Abbott dedi ki...

seni kandırmasna izin verme sibooo
mutlaka tekne truna gidin bebeişim yaaaa
benim hediyemden kesmeyin deee ceza parasını püaahahahahaa

Korhan Korman dedi ki...

Oyuncak trenleri de seviyormu ben hastasıyım onların. Marklin diye bir marka var ama en ucuzu 2500 eurodan başlıyor..ühühüh

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Anam aslı bu dediğini dedim..tekne bi yerimize kaçtı dolanıyor dedi..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Evet Korhan işte zaten hastalık babanın 7 yaşında abisine getirdiği marklinle başlamış...nette blogları var.marklinciyiz diye...o da marklin hastası..kışın bi oda sırf beyfendinin hobisine ayrılıyor..

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Ay blog dediğim forum..bu blog iyice kafamı bozdu..:)

ayhan dedi ki...

Sibelcim, yani o kadar fotoğraf çektik bunlarımı buldun? Beğendin demek, ilginç?

Gerçi fotoların pek çoğunuda burada yayınlamna müsade yok zaten, hıımmmmm!!!

Korhan selam, 2500 euro çok çok yüksek bir rakam, o paraya iki katarlı komple bir sistem kurarsın, gel biraz bak bizim foruma.

marklinciyiz.biz

yıllardır radara girmemiştim, fena girdik bu sefer, hepi topu da 119 km, nornmal seyir hızımız 120 zaten, ama adamlar geçmiş yılların intikamını aldı netekim. Çok bilen olarak ağırıma gitti, neyse vardır bir hayır, yerse:)

Korhan Korman dedi ki...

Taşınma iş güç derken unutmuş eşek kafam bu başlığa bakmayı. Foruma bakıcam şimdi demek böyle bir oluşum varmış süper :)

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)