3 Temmuz 2009 Cuma

Le BalcOn Café






Kociş dün vapur inişi karşıladı beni…bu akşam hazır fıstık da yok beraber bir şeyler yapalım dedi….yemeği de dışarıda halledelim dedi..önceden geliriz bir gün diye kararlaştırdığımız Kadıköy Çiya civarlarına bakındık…(artık buralar mekan doldu…İkinci Beyoğlu olma yolunda ilerliyor..)boylu boyunca gezdik sokağı…yok açmadı beni..ben de kocişe balkonda takılsak-serilsek daha çok hoşuma gider dedim(tembelliğin bu kadarı)…patates kroket ,tavuk kroket,sosis,patates tava, kola,bira….ben kızartana kadar kociş de balkonu mumlara kadar hazırlamış….masa yerine yastıkları hazırlamış…iyi de oldu oturmakla enerji de harcamadık…yan cafenin playlisti eşliğinde,ayışığı altında geçirdik gecemizi…bugün Pelinsu sultan dönüyor, iki gün kalıp geri gideceğim diyor…tabi sultan lunaparklarda, plajlarda geziyor ne işi var İstanbul da…

12 yorum:

Judy Abbott dedi ki...

oooohhhh yarasın
bir daha ki gelişimde ben de patates kroket isterim de isterim :)))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Sen iste ben yaratırım Juddycim...:)

Korhan Korman dedi ki...

Ulan dedim ne şahane mekanmış nerde acaba ev balkonu çıktı. Aynı zamanda resime bakarken bir gençlik anımda aklıma geldi. Bir kız arkadaşımın terasında öpüşüp koklaşmak için aynı sizin yaptığınız gibi balkon demirlerine bişeler sererdik. Sizi sizi yolladınız tabi çocuğuda :))) Son olarak ciddi bir erkek hakları savunucusu olarak erkeklere kociş, tavşancık, ballıturtacık, çıbancık, miniş, tontiş gibi isimler takılmasına karşıyım erkeği naif gösteriyor!!! :))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

en güzel mekan insanın evi Korhan..ya da bizden gezme tozma halleri geçmiş bize öyle geliyor da olabilir...yok yaw o maksatla asmadık örtüleri:)..bizim tam karşıda 40ını 15 yıl önce devirmiş bir amca var...gözü bizim balkonda ..ne zaman ben balkona o da hemen orda..hatta alıyor gitarını başlıyor tıngırdatmaya...ondan yani....)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

ne diyim ki o zaman...herkes sevgili diyor kocasına ama o sevgilim değil ki sevgiliden öte ..seçilmiş olan(Aslı senin lafın bu...:))
Bi de kociş dışında tatlişkom derim bazen.ama sen onu da beğenmezsin...:)

Korhan Korman dedi ki...

E ne güzel işte bu tarz hayranlıklar egoyu okşar:) Tabi senin deyiminle "kociş"ler bunu çok hoş karşılamayabilir. Misal adam senin egoyu okşar kociş eline odun alır adamı okşar.. ay ne güzel mahalle sitcom'u yazdım iki dakikada:)) Hitap şekline gelince bence burada Aslı'yı baz alma keza choosen one dan girmiş az daha fikir alırsan kocana "paduwan" ya da "young liling" demen olası:))) Neyse balkon cidden nefis görünüyor tamam kibarlığı bırakalım gıdalar daha nefis görünüyor. Hardal var sanırsam orda ne nefis olur kroketlerle şlops..

Loreathan dedi ki...

Süper ortam yapmışssınız valla ^_^

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Loreathan teşekkürler..:)

Loreathan dedi ki...

Sabah sabah canım sosis patates çekti:D

♥sibelinsu♥ dedi ki...

ben de henüz kahvaltı yapmadım..olsa ne güzel olurdu..:(

Loreathan dedi ki...

Sanırım bu akşamki menüm sosis patates olacak hahaha:D

♥sibelinsu♥ dedi ki...

tavuk kroket de ekle menüye...:)şimdiden afiyet olsun..:)

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)