11 Ağustos 2009 Salı

Nikon D200 İstiyorum..istiyorum…


Ben seni dönem dönem istiyorum…niye bu kadar pahalısın ki yaww…ne zaman kavuşucam sana..sabahtan beri nette dolaşıp duruyorum..1200 tl ye çok derken almış başını gitmiş 2500 tl olmuşsun..şusuydu busuydu derken 3000 i bulur senin fiyatın..seni de almam hayal olur..oysa seninle çekilen böcükler bile ayrı güzel duruyor..Tamam anladık profesyonelsin ama benim de bakış açım profesyonel ..bi elime geçsen ne harikalar yaratırız seninle..

foto da benim d200 ile çekilmiş fotom..:)

9 yorum:

Loreathan dedi ki...

Heheh ben de istiyorum DSLR makina ama sonra alırım da hevesim kaçar kenara bırakırmıyım diye de içimden geçirmiyor değilim. Canon'lar da çok iyi 40D 450D filan süper. www.gittigidiyor.com da baya uygun fiyatlı makineler görmüştüm. www.ebay.com a da bakabilirsin.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

kargoda falan başına bişey gelir diye tırsıyorum..evet evet canon 40d zaten dengi gibi..ama kime sorsam nikon diyor...valla benim heves geçecek gibi değil ...3 yıldır aynı duruyor..olsun hevesin geçerse de kendi fotolarını çekersin..

Loreathan dedi ki...

Bende de heves var hala ama işte alacak o kadar çok şey oluyorki şöyle bir alışveriş sitelerine bakınca, Laptop alsam, bilgisayarı yenilesem falandı filandı derken kopup gidiyor insan.

Çin'e giden tanıdığın olursa oradan aldır, çok çok daha ucuza geliyor. Bir tanıdık o şekilde aldı, tripodu çantasıydı objektifti filan toplam buranın yarı fiyatına mal oldu. Neyse sen al ben de gaza gelirim belki:D

♥sibelinsu♥ dedi ki...

İş Çin'e giden tanıdık bulmada yanii..offf daha zor yaaaa..yarı fiyata süpermiş gerçi...Bir de Dubai de falan ucuzmuş diyorlar...

Loreathan dedi ki...

Evet Dubai'de de geçerli aynı olay. Ebay ve gittigidiyor'u takip et derim.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

ediyim bari...anca takip ederim zaten..:D

Stil Direktoru dedi ki...

Valla kuzu sadece makine ile bitse keşke yarına bu konuda bir yazı yazdım hatta bakarsın sevgiler.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

benim için çıplak d200 şimdilik yeterli ama tripodu,çantası,lensi,filtresi,flashı, hafıza kartı...uzar gider..bi iskeleti oluşturalım..gerisi gelir..:D

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Yazın henüz yayınlanmamış..merakla bekliyorum....)

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)