7 Nisan 2010 Çarşamba




Haftasonu Pelinsu gapcastingcallturkey in kazan miniklerinden biri olarak delicatessen workshopuna davetliydi….evde bolca dolma ,köfte, kurabiye ,kek aktivitesine katılan pelinsu orda kendini buldu tabiki…böyle donup kalma halleri yaşamadan daldırıverdi ellerini…pek bi sevdi pek bi eğlendi…tabi ben de foto çekmekten içine ne koyduklarına hiç dikkat etmedim..keşke baksaydım çünkü inanılmaz lezzetli oldu….Elif Yalın da vardı ve miniklerle bire bir ilğilendi,yarışma esnasında jüri üyeliği yapan Neşe Erberk 3 kızıyla ,Bennu Geredeyi temsilen Koray Erkaya 3 yakışıklısıyla ve Sinem Güven de küçük kızı Defneyle katıldı.Mine Acarsoyla da tanışma fırsatı buldum..çok şeker çok tatlıymış..Sonra çıkışta nişantaşı turu ve maçka parkına uğradık.. hafta sonunu 4 ayrı çocuk parkında geçirdik..sonuç pelinsu ekstra mutlu..anne baba yorgun…










































Bu bir haftaya daha neler sığdırdım…2 polisiye kitap,2 sinema keyfi,bebek bezi pastası,küçük çaplı ev tadilatı-derin temizlik –pelinsuyla en az 30 kez oynanmış bil bakalım kim oyunu…
Bir de 1 haftadır çok fena bi lezzete sarmış durumdayım..yazın yaklaşması ve bu lezzet sayesinde vücuduma eklenecek minik ağırlıklar hiiiç mi hiç umrumda değil..:)

9 yorum:

Unknown dedi ki...

Pelinsu ne kadar tatlı gözüküyor mutfakta,maaşallah. Allah bana da böyle tatlı bir kız versin son 19 gün:)))

annesiningülü dedi ki...

ne güzel bir gün olmuş :)
oklava tuttuğu resmi süper bence

Judy Abbott dedi ki...

aaaaaayyyyyyyyy canım kuşum harika çıkmış fotolar, bloguma kopyalayabilir miyimmmmmmmmmmm? annemler bayılacak kızım bu fotolara

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Missred canım eminim daha tatlısı olur...:)19 mu çok az kalmış yaaa..:) 20 gün sonra kucağında bir fıstık olacak süper....:))

Bahar şımarık bi poz oldu..:)
Judy kızm kopyala kopyala al telif hakları bile senin olsun..:)))

kirazzade dedi ki...

2. foto çok hoş çıkmış, hanım hanımcık :) O dadandığın lezzet nedir? Browni çikolatası mı yoksaaaa :P

Judy Abbott dedi ki...

hehehe fotoşları bastırıyorum yarın alacağım. ayrıca 1 haftadır sardığın lezzet ne? açık açık söyle. ne biçim bloggersın kardeşim paylaş bizimle bu bilgileri :)))))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

kirazzade teşekkürler...ben o browni intense mi ne pek beğenmedim ama nedense 2günde bir yiyorum bağımlılık yaptı herhal..:)
begensem demek saat başı yermişim..

Judy senin yüzünden sardım zaten o lezzete açıklıyorum çikolata fondü ama evde yapılmışı...

la_capitana dedi ki...

çikolata ve fondü sizin olsun ben hakkımı pelinsu ile kullanıyor, tek lokmada yutuyorum.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

oohh la capitanam yarasın..:))

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)