1 Eylül 2010 Çarşamba

derin bir iç çekiş...


Güzel bir haftanın ve muhteşem bir haftasonunun ardından enerjimi depoladım...geldim...annemle doktor bahanesiyle güzelce gezdik..yarın da kontrolu bahane ederek tekrar tekrarlayacağız...

fotoğrafçılık adına güzel şeyler kattım kendime...yakın çevremden ,arkadaşlarımdan,arkadaşlarımın arkadaşlarından çok güzel övgüler aldım...kendime daha da inandım...
Cumartesi günü güzel bir kataloğ çekimi yaptık..üstelik modelim Pelinsu oldu...

kocişle sabahları bebekte sahil yürüyüşü yaptık...kocişin hızına enerjisine ayak uyduramayınca ben fotoğraf çektim o yürüyüşe devam etti..

annenin güzel yemeklerinden yedik...akşamları yine bebek turları..haftasonları bebekte tatil gibi geçiyor..sağolsun canım annem hiç bir işe el değdirmiyor...evde o kadar çok nostaljik tam fotoğraflık eşya vardı ki dayanamayıp çektim sonunda..:)işt sadece 1 kare..:)

12 yorum:

Judy Abbott dedi ki...

nostaljik fotoğrafları göstermedin bana:(( istiyorum :) benim kurbağamla memoş oyuncağımı da çekiverseydin? böle tahtadan benimle yaşıt, Hakan abimin hediyesi:)

Unknown dedi ki...

Gerçekten fotoğrafçılık konusunda kısa zamanda inanılmaz ilerledin. Bol bol fotoğraf çekmek dışında başka bir sırrı var mı bu işin? Ben de kendimi geliştirmeyi çok istiyorum ama zamansızlıktan her işim gibi bu işim de yarım kaldı.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Judyim ayrı bir post çıkar o fotoğraflardan o kadar çok şey vardı ki çekilecek....dedenin odasından süper malzemeler çıktı...sondaki gaz lambası oradan...
senin odadan da çok çektim ama kurbişi memoşu çekmedim...o tahta yeşil kurbağayı mı diyorsun...neyse çekeriz şekerim..işimiz de zevkimiz de bu..:))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Missred teşekkür derim...çok fotoğraf çekmek,çok fotoğraf izlemek,teknik bilği edinmek,kompozisyonu geliştirmek,bakış açısı,görebilmek...ama en önemlisi sevmek...senin de elinde süper bir bebiş var ..geliştirmen için süper fırsat..:)

Judy Abbott dedi ki...

annem ne çektin benim odamdan çok merak ettimmmmmm :)))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

haha kirli çamaşırlarını...:)
merak etme bebiş kitap ,cd,biblo,matruşkaların falan ..yayınlamadan önce sana gösteririm fotoları ...:)

D!mple Rock dedi ki...

fotoğrafçılığın çok baska ve özel bi boyutu bence düğün fotoğrafları ve özellkle de doğum fotoğrafları çekmek.

çok heyecan verici olmalı. başarılar dilerim :)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

D!mple Rock evet gerçekten de çok özel ve heyecanlı oluyor her biri...başarı dileklerin için çok teşekkür ederim..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

D!mple Rock evet gerçekten de çok özel ve heyecanlı oluyor her biri...başarı dileklerin için çok teşekkür ederim..:)

ayhan dedi ki...

Sabahın erken saatinde, boğaz kenarında denize karşı yürümenin verdiği hazzı hiç bir yerde bulamadım...Müthiş bir enerji...
Tabii ki sevgili Sibelle bambaşka bir zevk doğan güneşe karşı yürümek.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

canımsın..:)))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

canımsın..:)))

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)