17 Temmuz 2009 Cuma

HiPpİ PeLiNsU...









bugün sabahtan beri içimde bir sıkıntı var...sanki hep birşeyler olacakmış gibi..kötüsünden...gerçi böyle hissettiğim günlerde başıma ya da yakınlarımın başına kötü bir şey gelmişliği yok ama yine de tedirgin oluyorum..zaten günün kendisi de kötü bugün..sıkıntımmı kötü yaptı..olanlar kötü de mi ben sıkıldm bilemedim..çabuk geçsin bugün...

13 yorum:

idil dedi ki...

tipeeeeeeeee bak ben bu kızı yerim ya! verdigi pozlarlada adrina limayı bile geride bırakmıs! benımde oluyor içimde kötü birsey olcagına dair hisler zaman zaman :/ umarım daha iyi hissedersin en kısa zamanda!

♥sibelinsu♥ dedi ki...

ye İdil ye...:)
Bugünü atlatırsam ohhh...

Fashioncholic Girl dedi ki...

ayy çok tatlı bu kız ya yanaklarından sıkasım var :D ilerde manken olursa başlarda hiç yabancılık çekmez kendisi :D

ya bugün başıma çok kötü bişey geldi : zara.dan aldığım elbisem (hatta en sevdiğim elbisem olmuştu) üstündeki yağ lekesiyle canımı sıktı ve ben de yağ sökücü kabındaki çamaşır suyunu döktüm !!! en az 1 saat ağlamışımdır ve ankara ve istanbuldaki tüm zaraları aradık // hiçbirinde kalmamış // nişantaşında mavisi varmış ama ben yeşili istiyorum =((

Korhan Korman dedi ki...

Az önce bloguma sarhoşum yazdım. Hala sarhoşum. Genelde bu konularda çok konuşmam ama sarhoş cesareti var. Bu çocuk sen bize "bakın benden ne şahane bişe çıkıyo" diye gösteresin diyemi doğdu? Bu janis joplin kıyafetlerini; o giymeyi akıl edecek yaşta değil sen mi "bakın ne tarz bi çocuk yaptım" diye giydirdin? Gurur mu duymamız lazım adının sonu "su" ile bitecek 7 milyar çocuktan biri diye.Hazır kafa iyiyken sorayım keza değilken ayhan babayı ve seni çok sempatik buluyorum. Dünya sizden çocuk mu bekliyodu? Hadi oldu buna sonu "su" ile biten isim koyup dalga dalga "bakın ben ne yaptım" demek mi lazım? çocuğun yaşı giydiğini ayırdedecek yaşta değil, değil hippilik kavramını oyuncak tavşanının cinsiyetini söyleyemez bu durumda sen hippi olmak istiyodun da olamadıklarının çilesini bu çocuk mu çekiyor? (benimde arap şeyhi resmim var ki umarım rahmetli arap şeyhi olmak istememiştir) Kısaca doğuruyomusunuz vitrin mankenimi yaratıyorsunuz be Sibelcik?

Not: Genele yazılmıştır. Yazarın çok çok iyi bir anne olduğundan eminim. Çocuğuna moda diye sonu "su" ile biten isim koysa da..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Güzel sözlerin için teşekkürler fashioncholic..
Elbise için yapacak birşey kalmamış artık..Giydiğin günlerde güle güle giymişsindir umarım bolca...

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Yaw ..Korhan bu nasıl bir yorum böyle yaa…ama eleştirilere açığım..:))
Yok aslında Pelinsu bakın benden ne şahane bir şey çıkıyor diye çıkmadı tabi ki..hem hiç bir zaman bunun garantisi de yoktur..o düşünceyle çıkartmamak lazım..ben çocukları çok ama çok seviyorum …bunu da ayrıca bir post yapabilirim..evlenince buna hiçbir engel kalmadığına göre biz de isteyerek yaptık..yoksa ne başkaları istiyor diye…ne biz yaşlandığımızda bize baksın diye ne de süsleyip püsleyip gezdirmek için doğmadı..ama bu süsleme olayı kız olunca kaçınılmaz oluyor…
Üzerindeki kıyafet takım halinde alınmış bir kıyafet ..benim yarattım bir tarz değil yani..ama ben kemeri kemer olarak değil bant olarak kullandım..böyle daha güzel oldu…bu son tatilimizde benim de saçımda böyle bir hippi bant kullanmışlığım var..ama büyük olunca daha bir garipseniyor..
Su takısına gelince..bu başlı başına benim ilkokul yıllarından beri kızımın adı dediğim isimdi..Berrak,Duru,Çağla,Okyanus gibi suyu çağrıştıran isimlerden sonra Pelinsu oldu..:)
Hippilik kavramını tabi ki de bilemez bu yaşta ama giydiklerini ne yazık ki kendi seçiyor..ne yazık ki diyorum çünkü..evde giymek istemediği kıyafetleri giydirmek için bir sürü yalan dolan uyduruyorum…:)

Bu arada ben bazı moda bloglarını da takip ediyorum..oralarda da böyle boy boy çekilmiş fotolar konulup..bu buradan bu şurdan diye yazılıyor..biraz da onlara hitap etsin istedim..yakında benimde böyle fotolarımı görebilirsiniz ona göre…)

FASHION CHALET dedi ki...

Thank you so much !!!! :)

beautiful


x

Stil Direktoru dedi ki...

tek rakibim annesi :) Bittim bu hippiye :)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Vay stil direktörü sana rakip olabiliyorsa...olay bitmiştir..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

fashion chalet ..thanks:)

Unknown dedi ki...

çok tatlı maaşallah, allah nazarlardan saklasın. Korhan arkadaşımız biraz saçmalamış ama erkek ne kadar anlayabilir ki? Ben bile kızım olursa şöyle süslüyecem, böyle süslüyücem diye daha çocuğum olmadan düşünüyorum, kadınsal birşey bu erkekler anlamaz:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Teşekkürler Missred..Sanırım bence de kadınlara özgü..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

korhan son yorumunu yayınlamadım..çünkü bu tartışma uzar gider...sen de erkek olarak haklısın..

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)