9 Temmuz 2009 Perşembe

SarIşInın aDı,EsMeriN TaDI…KuMrALıN BiRşEyİ yoK AnAcım


Ay bilemedim valla…10 yıldır sarı olan saçlarımı (bazıları artık doğal sarışın olduğumu sanıyorlardı) 6 ay öncesinde kestirip kumral yapmıştım..aslında çoğu kişi böyle daha güzel oldu..yakıştı demişlerdi..ama bilmem artık nezaketen miydi… her kuaföre gidişimde her boyatışımda alışmam uzun sürerdi aynı ton bile olsa ama bu kumral halimi ilk gördüğüme heh işte oldu demiştim..hiç garipsememiştim..ama son iki haftadır sibel ne zaman sarışına döneceksin soruları artmaya başladı…ben de sarışın olmaya karar verdim..zaten sarı sarı çıtçıtlarım da vardı…ama şimdi hiç halim yok boyatmaya önümüzdeki aya boyatırım artık..:) bakın bakalım hangisi daha iyi…postu işyerimden yazıyorum bu bilgisayarda ne yazık pek kumral halim yok….blogumdan otlandım..:)

20 yorum:

Korhan Korman dedi ki...

Sarı daha iyi bence ama o uzunluktaysa kısaldıysa bence önler çimen yeşili arkalar ise fuşya olmalı. (öyle bi renk varsa tabi)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

kısaysa kazıt gitsin diyosun yani..ama yok omuzlara kadar geldiler..

Stil Direktoru dedi ki...

post adına koptum ama haklısın valla

♥sibelinsu♥ dedi ki...

evet di mi ...test ettim onayladım..:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

teşşekürler ikkuş...yorumu hastayım postumda yanıtlaım..tekrar teşekkür ederim..:)

Judy Abbott dedi ki...

Sibocum, kumral değil ki şu an saçların, çok koyu oldular , koyu bitter çikolata gibi. Kumral olunca güzel oluyor. Neyse böyle bal rengi, soğan kabuğu gibi bir sarı olsun . Öyle civciv sarı yapmazsın herhalde?? :)))))

Korhan Korman dedi ki...

Tabi ki öyle diyorum hiç sevmiyorum kısa saçlı kadın. Bi kere uzun saç heleki düzse bir kadına çok yakışıyor renk ne olursa olsun. Sabah metrobüste bi kız gördüm simsiyah bele kadar saçlar yemyeşil gözler neydi o bea. (sevgilim olurda okuduğum blogları merak edip, sende "ne yazmış bakalım" diye okuyorsan şu anda içime şeytan girdi peder meder komple bi ekip çalışıyolar yukardaki betimleme bana ait değil)

Adsız dedi ki...

Doğal sarışın olmama ve hatta yapay sarışınlığın diyarı California'da yaşamama rağmen sarışınlıktan hazzetmiyorum; çünkü çok cheap geliyor. Uzun zamandır açık bakır kızıla boyatıyorum... Bence sen de kızıla boyat.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

juddy...naptın kızım ya...çikolatanın bile bitterini sevmem hemen kurtulayım o zaman :)..yaw civciv gibi olmam herhal..bilmiyorum ki...eskisi gibi işte

Korhan günah mı çıkarıyosun..birşey olmaz ya sevap kazanıyodum dersin..bu arada bloguna yorum yazamıyorum ekranın yarım çıkıyor...

Vay hadsiz gelmiş...kociş naparsan yap kızıl olmasın diyo..gerçi geçmişte kızıl kullanmıştım beğene beğene...ama sanırım tekrar denemem...amaç kocişe begendirmek zate...ama görmesem de senin kızılının sana çok yakıştığına eminim...:)

B dedi ki...

ya ben sarıyı sevmem çok normalde ben de eskideeen sarışındım, her rengi denedim sonra kızıl dışında, her renk dediğime de bakma sarı ,koyu kahve, kahve fln. ama en çok bal köpüğü karamel arası bir renk çok sevildi. bence sen de öyle yap. ne güzel saçların var çok yakışır bence. evet evet bal köpüğü :)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Evet aslında bu bal köpüğü aklımın bir yerlerinde dene beni diye sesini çıkarıyor ..hem sarının bir öncesi aşama olarak da denenebilir..olmazsa sarıya döner zate..

Adsız dedi ki...

bence sarı sibocum...herhalini görmüş biri olarak...gerçi hepsi yakışıyor ama olsun sarı olsun...:)

nası bi hatunsun kızım ya...sürekli bi aksiyon var hayatında...blogun da hayırlı olsun...buluşalım bi ara babe..
xoxox...serap

Korhan Korman dedi ki...

aaa nasıl yarım çıkıyo yaa..? acaba balıklar mı bozdu yorum alanımı bakayım bi :)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

yok korhan paluklarından değil..yorumlar bırakırken kelime denetleme soran bloglar için geçerliymiş

Unknown dedi ki...

sarının havası her zaman başka bunu kabul etmek lazım ama kahverengi de kullanımı rahat, soluk göstermiyor insanı, sarı saç makyaj istiyor, herkes kahvenin daha genç gösterdiğini söylüyor ben bu konuda emin değilim. Ben de hazır dipleri çıkmışken kahverengiye mi dönsem diyorum, o kadar uzun zaman olmuş ki kahverengi kullanmayalı cesaret de edemiyorum. Fotoğraflara göre yorum yapacak olursak sarıya çevir derim ben özellikle boğazlı kazak giydiğin foto.ya bayıldım.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Teşekkürler Missred bence sarışın kalmaya devam et..:)

elbruze dedi ki...

Sibel hangi renge karar verdin, merak ettim :))) Bence sarı sende çok doğal duruyor ama kahveyle daha canlı daha neşeli görünüyorsun. sevgilerimle.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Sarı....:)
1- 2 hafta sonra kısmetse..:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

2 boya arasındaki vakti mümkün olduunca uzun tut ki saçların rezil olmasın ;)

saçlarla takıntım var da :D

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Doğru söylüyorsun Fashioncholic...2 ay arayla röfle yaptırmış biri olarak iyi bilirim saçların nasıl mahvolduğunu..aklaşık 6 ay olmuş olacak. iyidir herhalde bu süre..

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)