21 Ağustos 2009 Cuma

KrEatİV BLoGeR



Sevgili elbruze ve fashioncholic bu hediyeyi bana layık görmüşler..çok teşekkür ederim...hakkımdaki ilğinç 7 şeyi açıklıyorum..ay bunlar 5 dakikada çıktı düşünsem daha neler çıkar acaba merak ettim şimdi bunun 20lisi falan olsaydı ya.. :D

--Hiç yalanım, pembe yalanım dahi olmamıştır...söyleme çabalarım olduğunda da genellikle başarısızlıkla sonuçlanmıştır..söylediğim olduğunda da 2 dakika içinde doğrusunu söylemişimdir..
--Hiç sırrım da olmamıştır…tutamıyorum bir şeyi içimde..sır bunu söyleme dediklerinde de beceremiyorum..o yüzden sırsa bana söylemeyin diyerek işin içinden çıkıyorum…

--Telefonda konuşmayı hiç sevmiyorum…sıkılıyorum…utanıyorum…bi tuhaf oluyorum işte..mesela biri hastaneye yattı geçmiş olsun denilecek..allahım arayana kadar perte çıkıyorum…konuşma bitince derin bir oh çekiyorum ..kapalıysa göbek atıyorum o derece yani..rezilim bu konuda kabul ediyorum..

--Yeni tanıştığım insanların karşısında yemek yiyemiyorum…tabi 2 kişilik ortamlar için geçerli…kalabalık ortamda arada kaynıyorum sanarak götürüyorum..:)..eşimle 6 yıllık flört döneminin ilk 2 yılında eve gelip mutfağa koşardım..tabi kenarından köşesinden bir şeyler yerdim ama bünyeye yetmezdi..:)

--Macır olmamızın da etkisiyle çok hızlı konuşurum..kimse bir şey anlamaz…yabancıymış lafları karşısında hayır Türkçe konuşuyorum desem de anlaşmamız biraz zaman alır..hemen her hafta bu olay başıma gelir..

--Yeni iş sektörü bulma konusunda üstüme yoktur..haftada1 nerdeyse…bunun suçlusu da burcum sanırım yay burcuyum gerçi daha çok yayın ucundaki ok gibiyim ya neyse..oradan oraya zıplıyorum..

--İnsanları kırmamak adına çoğu şeye katlanabiliyorum ama bu yakın çevrem için geçerli..


geçen sefer ki mim olayından dilim yandığı için şimdi bu hediyeyi herkese üflüyorum..isteyenler alsın..:D

4 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

şu telefon konusunda aynıyız .

hatta bazen beni arayan olduunda müsait diilim diye mesaj atıyorum :)

Korhan Korman dedi ki...

Şşşt bana hediye etsene hadi :))))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Azıcık aklı olan sana hediye etmez oğlum.:)

♥sibelinsu♥ dedi ki...

fashioncholic bendensin..:)

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)