9 Haziran 2009 Salı

TatİL




Geçen yazdan fotolarımız
Dün akşam itibariyle aslında baya bir geç olan erken rezervasyonumuzu yaptırdık..%40 lık indirim zamanlarında eşimin yok kriz var yok ne olacağı belli değil sözlerinden dolayı bir türlü rezervasyon yaptıramamıştık..ondan sonra da kocişin ısrarlarına rağmen ben istememiştim…100 telelik otele ne diye 150 tele vereyim ki…di mi ama….dün sabaha kadar tatili annelerin yazlığında geçirmekte kararlıydık…oh ne güzel gezerdik…ama yok dün kociş kanıma girdi…bak dayanamayız yine gideriz biz…bari şu son indirimi yakalayalım falan dedi..bi de baktık akşam 8 itibari ile rezervasyonumuz yapılmış…sevinsem mi üzülsem mi bilemedim…tamam tatil iyi hoş da ben uzun uzun listeler hazırlardım şu otel mi bu otel mi diye..şimdi 2 dakikada seçiverdim…neyse…oldu bir kere..:)
Kısmetse bodrumda olacağız..geçen sene universal hospital koridorlarında geçen tatilimiz umarız bu sefer havuz başında geçer..

4 yorum:

elbruze dedi ki...

Bizim tatil bu yıl yine Ekim ayına kalıyor, eşim ancak o zaman müsait olacak. geçen yılda doğum nedeniyle Ekim'de tatil yapmıştık. Bir güzelliği varsa her yer sakin oluyor.

Senin tatilinde inşallah çok güzel geçer, hem de umduğundan bile güzel geçsin inşallah.

♥sibelinsu♥ dedi ki...

teşekkür ederim canım ..inşallah..
Biz hep böyle yaz başında gidiyoruz balayımız hariç...ama eylül gibi de hep bozcaada ve kumla seferlerimiz olurdu..ama bu sefer sanırım olmayacak...benim kociş yengeç burcu olduğundan sudan çok fazla uzak duramıyor....Ekim ayı da ayrı güzeldir..güney zaten sıcak oluyor..hem daha sakin de olur

Judy Abbott dedi ki...

oohhhh ne güzelll
inşallah bu sene minikin de keyfi olur da çok eğlenirsiniz canım.
bana Bodrum'dan birşey alın, deri bileklikler falan, yeni saçıma uygun bir aksesuvar :)))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

sen iste yeterki judyim...şu hippi saç bantları varya onlardan da alırım sana...:)

BU SİTEDEKİ BANA AİT FOTOĞRAF VE YAZILARIN HİÇBİRİ, HİÇBİR SEBEPLE İZNİM OLMADAN KULLANILAMAZ.

SORMAK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEYLER OLURSA BEN BURDAYIM

Blog Widget by LinkWithin

LARVAM

LARVAM

İzleyiciler

Geçmişi merak edenlere..:)

Hakkımızda

Fotoğrafım
Pelinsu...Masum,akıllı,çok bilmiş,çok bıdık,çok güzel....... Bir de sevgili eşim ...canımız babamız var...dünyanın en iyi babalarından..ben kendime yeni bir prens bulacakmışım...benimkini kızım kapmış...:) günlük yaşananlar,sanat,moda,aşk,dedikodu,eğlence..bundan sonra aradığınız herşey burada olacak...daha doğrusu olmasını temenni ediyorum..:)